aanmelden

aanmelden nieuwe patiënt

Door op de knop 'aanmelden' te klikken opent het aanmeld formulier, hiermee kunt u zich als patiënt aanmelden. Wij nemen dan contact met u op om u verder te informeren en een eerste consult in te plannen. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden veilig en versleuteld verwerkt volgens de wettelijke richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Lees onze PRIVACVERKLARING. Hierin staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Wees erop alert dat als volwassene het belangrijk is dat u recent door de tandarts bent gezien, zodat deze een startsein kan geven voor het begin van de behandeling. De toestemming van uw tandarts hebben wij nodig. Als er op korte termijn nog aanpassingen in uw gebit plaatsvinden kan dit invloed hebben op het beugelproces en andersom. 

 

Let op: wij willen u erop attent maken dat wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, u ons dit tijdig, uiterlijk 24 uur van te voren, moet laten weten. Wij zijn anders genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen.

blij
blij
 
 

 

 

Klik op de knop hieronder om je als patiënt aan te melden.

Aanmelden