Uw DeclaratiesBetalingen
 
Kijk op www.uwdeclaraties.nl voor een overzicht van alle betalingen

www.uwdeclaraties.nl

Nota's gaan meestal rechtstreeks naar de verzekeraar. Afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekeringspolis krijgt u soms geen nota, soms een deelnota en soms de volledige nota thuisgestuurd.

Netpoint Factoring verzorgt de nota's. Voor vragen kunt u op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur contact opnemen met Netpoint via telefoonnummer 0416-541509.

 

Op de website www.uwdeclaraties.nl kunt u een historisch overzicht vinden van al uw betalingen en u kunt op deze pagina opnieuw een declaratie aanvragen. Tevens kunt u hier 24 uur per dag, 7 dagen in de week kosteloos reageren op een declaratie die u van Netpoint Factoring B.V. in opdracht van uw zorgverlener hebt ontvangen. Nadat u bent ingelogd kunt u de declaratie(s) downloaden, printen en/of betalen via iDEAL. Een handige link dus!

informatie over verzekeringen

Iedere zorgverzekeraar heeft één of meer aanvullende verzekeringen waar de vergoeding van de kosten van orthodontische behandelingen in zit. Er bestaan grote verschillen in wat er per polis wordt vergoed. Soms gaat het om een vast maximumbedrag per behandeling, bij andere polissen gaat het om een percentage van de kosten en weer andere zorgverzekeraars vergoeden alles. Vaak is er een leeftijdsgrens, meestal van 18 jaar, soms van 22 jaar. Boven die leeftijd is de vergoeding vaak beperkter.

 

Wij raden u aan altijd vooraf goed te informeren bij uw verzekeraar of deze de kosten van de behandeling vergoedt. Voor een overzicht kunt u kijken op www.vergelijkmondzorg.nl, op www.pricewise.nl of op de pagina Vergoeding Orthodontie van de Consumentenbond. Hier u kunt zien welke zorgverzekeraar de beste dekking biedt voor de beugelbehandeling van u of uw kind(eren). Voor een compleet overzicht kunt u het overzicht van Independer raadplegen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze websites, controleer daarom altijd de gegevens bij de zorgverzekeraar.

 

Let op: wij willen u erop attent maken dat wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, u ons dit tijdig, uiterlijk 24 uur van te voren, moet laten weten. Wij zijn anders genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen.

 

Tarievenoverzicht (PDF)

Klik voor de Tarieven 2024 van het NZa voor het overzicht van de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2023 zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Tips voor afsluiten aanvullende verzekering

Klik op de afbeelding om deze groter weer te geven.

9 tips preview

 

Kijk ook voor meer informatie op: www.allesoverhetgebit.nl