blij
blij

Corona-update

Wanneer u contact met ons wilt opnemen, leest u eerst alstublieft alle onderstaande informatie:

 

Het coronavirus slaat om zich heen waar het wil en we wensen iedereen dan ook veel sterkte die in zijn directe omgeving te maken heeft (gehad) met het virus. Voor de praktijk betekent het dat de behandeling langer kan duren dan vooraf gepland. Wij doen alles wat in onze macht ligt om het beugeltraject voor al onze patiënten zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, ondanks de omstandigheden.

 

Op advies van de KNMT en het RIVM zijn onze medewerkers stap voor stap weer meer patiënten gaan behandelen in de praktijk. Daarbij worden uiteraard de strikte preventie- en veiligheidsnormen in acht genomen.

 

 

Wij houden rekening met een aantal uitgangspunten en gaan ervan uit dat onze patiënten zich hierachter scharen:

 

Patiënten zijn alleen welkom in de praktijk als zij een afspraak hebben, gezond zijn en de afgelopen twee weken niet in aanraking geweest zijn met een COVID-19 besmet persoon.

 

Patiënten komen zonder begeleiding naar de praktijk, ouders blijven buiten of in de auto wachten, tenzij anders is afgesproken. Ze mogen maar 3 minuten van te voren in het gebouw aanwezig zijn.

 

Wij houden allemaal minstens 1,5 meter afstand in de wachtkamer.

 

Patiënten dienen hun tanden thuis al gepoetst te hebben.

 

We raken allemaal zo min mogelijk attributen aan in de praktijk. 

 

Patiënten moeten met de lift naar boven.

 

Patiënten moeten naar beneden met de trap.

 

Patiënten moeten bij binnenkomst hun handen desinfecteren met handalcohol.

 

Bij goedkeuring van de patiënt wordt de temperatuur op afstand opgemeten.

 

De toiletten zijn niet beschikbaar.

 

Het kan zijn dat patiënten verzocht wordt om met waterstofperoxide te spoelen, zodat de bacteriën in de mond worden gedood. 

 

De wachtkamer ziet er anders uit. Omdat iedereen zich dient te houden aan de 1,5 meter afstand tot anderen en contact met anderen vermeden moet worden, staan er niet veel stoelen in de wachtkamer. We vragen u dan ook om indien mogelijk te blijven staan.

 

Al deze maatregelen zijn er om de gezondheid en veiligheid van onze patiënten en onszelf voorop te stellen. Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen in deze uitzonderlijke situatie.

 

Voor dringende vragen kunt u per e-mail contact opnemen met onze baliemedewerkers via afspraak@boxbeugel.nl. Belt u alstublieft niet, in verband met extreme drukte. De baliemedewerkers helpen u graag aan de juiste informatie per e-mail.