prachtig
prachtig

Corona-update

Lees alstublieft alle onderstaande informatie

 

Coronagerelateerde klachten:
Heeft u klachten die coronagerelateerd zijn, dan willen we u vragen om uw afspraak te verzetten. Wij kunnen u dan helaas niet behandelen.

 

Desinfecteren: 
Wij blijven u vragen om uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.

 

Mondkapje:
Een mondkapje op mag, maar is niet verplicht.

 

1,5 meter afstand:
Het advies is nog steeds om 1,5 meter afstand te houden, het is echter niet meer verplicht. Probeer in onze wachtkamer zo veel mogelijk afstand te houden. Hoeft u niet per se in de praktijk te zijn? Dan willen we u vragen zo veel mogelijk buiten te wachten. 

 

Ouders in onze praktijk:
Wij voorzien u graag van de juiste informatie. Mocht u mee willen naar de afspraak, maak dan vooraf een afspraak. We kunnen hier dan rekening mee houden in de tijdsplanning. Zo kunnen we iedereen zo veel mogelijk op tijd behandelen. Bel naar 0485-578818 of stuur een e-mail naar afspraak@boxbeugel.nl.

 

Al deze maatregelen zijn er om de gezondheid en veiligheid van onze patiënten en onszelf voorop te stellen. Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen in deze uitzonderlijke situatie. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de manier waarop wij handelen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (afspraak@boxbeugel.nl) of via de telefoon (0485-578818).