OrthodontieClear Aligner
 
Een vrijwel onzichtbare beugel!

  

 

 

Heeft u altijd al rechte tanden gewenst, maar houdt die opvallende slotjesbeugel u tegen om er iets aan te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in onze praktijk ervaring met clear aligners: Invisalign® en Spark.

 

Beide merken produceren een vrijwel onzichtbare en uitneembare beugel die bestaat uit een doorzichtig plastic hoesje (de zogenoemde aligner) dat over de tanden wordt geschoven. Een alignerbehandeling bestaat uit een serie aligners die precies qua vorm op elkaar aansluiten en periodiek worden verwisseld. Voor een goede werking draagt u de beugel 20-22 uur per dag. Tijdens het eten en tandenpoetsen laat u de beugel echter uit en daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer u deze niet draagt. De beugel is dus ook nog ideaal voor speciale gelegenheden of afspraken.

 

 

Met deze beugel krijgt u bij een controle een aantal aligners mee die u tot de volgende controle zult dragen. Door steeds nieuwe aligners te dragen zullen stap voor stap uw tanden en kiezen verschuiven naar de gewenste positie. Elke wisseling is dus een kleine stap vooruit in de transformatie van uw gebit. Door de driedimensionale scan van de mond worden de aligners op maat gemaakt. 

 

Klaar om voluit te lachen en écht gelukkig te zijn met uw gebit? Dan is het tijd voor deze vrijwel onzichtbare beugel. Klik hier om een afspraak te maken. Onze orthodontisten geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voordelen:

  • de beugel is vrijwel onzichtbaar
  • de beugel is uitneembaar, dus mogelijk om uit te doen bij speciale gelegenheden
  • de beugel zorgt voor een eenvoudige manier voor een goede mondhygiëne, doordat je door de beugel uit te nemen kan poetsen en flossen
     

Let wel op: deze behandeling is niet voor elke afwijking geschikt. Daarnaast zijn de kosten ook hoger dan bij de reguliere slotjesbeugel.