onzeVisie
 
Alles voor jouw glimlach

Jouw wensen

Jij wilt een gezond, goed functionerend en regelmatig gebit. Maar ook minder risico op tand- en tandvleesziektes. Goed kunnen kauwen. Normaal kunnen articuleren en praten. En een aantrekkelijke lach!

Onze inzet

Wij zijn Orthodontistenpraktijk Boxmeer: ijzersterk in beugelwerk. Wij doen alles voor jouw glimlach. Alles? Nou ja, bijna alles dan. Goed poetsen moet je natuurlijk zelf doen, maar verder doen we alles voor je. Je hebt vragen? Wij geven antwoord en je krijgt super specialistisch advies van de orthodontist. Je wilt je beugel uiterst precies geplaatst hebben? Nicolle zorgt hier hoogstpersoonlijk voor. Ben je even wat minder gemotiveerd? Esther geeft een peptalk. Je hebt een vraag over een nota? Astrid van de backoffice helpt je graag verder. Je hebt een probleem met je beugel? Monique zit voor je klaar aan de balie en ze belt je zo nodig ook nog na of je probleem is opgelost. En denk nou niet dat zij de enige zijn, het hele team is gedreven en staat voor jou klaar. Waarom? Omdat je daar een glimlach van krijgt. Daarom!

 

Jouw glimlach. Daar werken wij elke dag keihard voor. De glimlach is verwerkt in ons logo. Zodat jij weet wat je kunt verwachten, en wij nooit vergeten waarom we ons best doen.