mooi
mooi

Vacature: Omloop assistente

Vacature: Wij zijn op zoek naar jou, jij ook naar ons?

Opgewekte, goedlachse omloop- assistent(e)

Voor 24 tot 38 uur per week

 

 

Weet jij onze patiënten te overrompelen met jouw enthousiasme en goedlachse uitstraling? Werk je daarnaast graag in een divers team dat dagelijks de schouders eronder zet, om samen het best mogelijke resultaat te behalen? Lees dan snel verder, want dan zouden wij wel eens de juiste match voor elkaar kunnen zijn!

 

Functieomschrijving

Iedereen uit ons team is even belangrijk voor het reilen en zeilen van onze praktijk. We zien onze collega’s als schakels die op elkaar zijn ingespeeld om de beste zorg voor onze patiënten mogelijk te maken. Als omloop- assistent(e) heb je ogen in je achterhoofd en zie jij het werk dat nodig is om je collega’s te ontzorgen. Zo zorg je ervoor dat iedereen voldoende gedesinfecteerde materialen tot zijn/haar beschikking heeft, ruim je de gebruikte instrumenten op, controleer je of alle orders binnen zijn gekomen en help je je collega’s met het klaarmaken van hun stoel, zodat de volgende patiënt kan worden binnengeroepen. Kortom, jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

 

Daarnaast word je ook betrokken bij het eerste contact met onze patiënten, jong en volwassen. Jij voert het uitgebreide onderzoek uit waarbij je intra- en extra orale foto’s, een OPT en scan van de mond maakt. Wij staan als team klaar om je dit te leren, zodat je kan shinen in deze afwisselende functie.  

 

Wat je van ons kunt verwachten

Als blijkt dat wij beiden blij worden van elkaar dan wordt je met open armen ontvangen in ons team. We zorgen ervoor dat jij de kneepjes van het vak tot in de puntjes leert en eventueel, op termijn, door kunt groeien tot volwaardige ortho- assistent(e). We tonen respect voor elkaar en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast ondernemen we zo nu en dan leuke uitjes/etentjes met onze collega’s. De liefde gaat immers door de maag. We zijn een groot team, van jong tot … wat ouder. Tenslotte mag je ook goede arbeidsvoorwaarden van ons verwachten. Hierin zijn belangrijke onderwerpen opgenomen, zoals 190 uur aan vakantiedagen (o.b.v. 38 uur per week), reiskosten van €0,21 per km (als je buiten een straal van 10 km van de praktijk woont) en tijd voor tijd regelingen.

 

Wat wij van jou verwachten

Wij hopen in jou een vriendelijke, behulpzame, enthousiaste, doorpakker te vinden, die meedenkt met onze patiënten en collega’s. Iemand die elke dag het beste uit zichzelf en collega’s probeert te halen en flexibel kan zijn op momenten waar dat nodig is. Naast deze eigenschappen is in ieder geval een tandarts assistente diploma een vereiste. 

 

Solliciteer direct

Heb jij genoeg raakvlakken ontdekt tussen jou en onze praktijk? Laat je enthousiasme blijken door het sturen van een sollicitatiebrief met motivatie en je CV met foto naar om@boxbeugel.nl ter attentie van Christine Vernooij (Officemanager). Dan zitten we hopelijk binnenkort samen aan tafel om onze match verder uit te zoeken. Tot snel!

 

Reacties zonder motivatie en/of CV worden niet in behandeling genomen.

 

Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Akkerdistel 4

5831 PJ Boxmeer

0485-578818

www.boxbeugel.nl