glimlach
glimlach

Vacature: Ervaren orthodontieassistente

Vacature: Gaan wij samen aan de slag?


(Ervaren) orthodontie assistent(e)

Voor 24 tot 38 uur per weekStel jij onze patiënten op hun gemak met jouw vriendelijke uitstraling en geduld? Weet jij die puberende patiënten te motiveren om het beste uit hun beugelbehandeling te halen? Werk jij graag samen met diverse collega’s? Lees dan snel verder, want wie weet is ons team, straks ook jouw team!

 

Functieomschrijving

In ons team is iedereen even belangrijk en zien wij onze medewerkers als belangrijke schakels die elkaar aanvullen. Een goede samenwerking maakt dit mogelijk, dat is iets waar we erg trots op zijn. Op dit moment zoeken wij een extra schakel en zoeken wij naar een (ervaren) orthodontie assistent(e).

 

Het zou fijn zijn als je al ervaring hebt, maar als dat niet zo is dan leren we je graag de kneepjes van het vak. In onze praktijk streven wij ernaar dat onze assistenten/s, uiteindelijk, elke behandeling zelfstandig kunnen uitvoeren onder supervisie van de orthodontist. Uiteraard beginnen we hoe dan ook bij het begin en breiden we dit stap voor stap uit. Van foto’s maken tot controles uitvoeren en het behandelen van pijnklachten of het plaatsen van de beugel. Alles komt aan bod. Als je leergierig bent, dan komt dat zeker goed.

 

Als orthodontie assistente heb je te maken met veel verschillende patiënten, zowel kinderen als volwassenen. In deze functie moet je je ook kunnen inleven in de patiënt. Gebruik je voelsprieten om de patiënten die zenuwachtig zijn wat extra aandacht te geven en gerust te stellen.

 

Kortom, een diverse functie waarbij je je geen moment hoeft te vervelen.

 

Wat je van ons kunt verwachten

Als er een klik is tussen ons, dan ontvangen we je met open armen. Je wordt opgenomen in een team (van jong en … wat ouder) waarin iedereen voor elkaar klaar staat en graag hun kennis met je delen. Om elkaar beter te leren kennen, ondernemen we regelmatig wat leuks met elkaar. Denk daarbij aan een etentje of een voorstelling. Tenslotte mag je ook rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Hierin zijn belangrijke onderwerpen opgenomen, zoals 190 uur aan vakantiedagen (o.b.v. 38 uur per week), reiskosten van €0,21 per km (als je buiten een straal van 10 km van de praktijk woont) en tijd voor tijd regelingen.

 

Wat wij van jou verwachten

Wij hopen in jou een leergierige, nauwkeurige, vrolijke aanpakker te vinden, die meedenkt met onze patiënten en collega’s. Iemand die (bijna) nooit met het verkeerde been uit bed stapt en elke dag fantastisch maakt. Als jij kan schakelen wanneer dat nodig is dan zou dat helemaal geweldig zijn. Naast dit alles is in ieder geval een tandarts assistente diploma een vereiste.

 

Solliciteer direct

Heb jij genoeg raakvlakken ontdekt tussen jou en onze praktijk? Laat je enthousiasme blijken door het sturen van een sollicitatiebrief met motivatie en je CV met foto naar om@boxbeugel.nl ter attentie van Christine Vernooij (Officemanager). Dan zitten we hopelijk binnenkort samen aan tafel om onze match verder uit te zoeken. Tot snel!

 

Reacties zonder motivatie en/of CV worden niet in behandeling genomen.

 

Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Akkerdistel 4

5831 PJ Boxmeer

0485-578818

www.boxbeugel.nl