blij
blij

Webapp

Zelf afspraken maken en inzien

Bij ons in de praktijk werken wij met een digitale balie. Dit houdt in dat u, als patiënt, zelf de mogelijkheid hebt om vanuit huis een aantal zaken te regelen en in kunt zien. Denkt u aan het checken van uw volgende afspraak en het zelf inplannen van de volgende controle afspraak.

 

Hoe werkt het?

Meldt u zich aan bij ons in de praktijk als nieuwe patiënt, dan krijgt u na uw eerste afspraak een mail van ons met hierin de link naar de webapp. In deze mail vindt u ook een wachtwoord waarmee u eenmalig kunt inloggen. Na het inloggen kunt u uw wachtwoord wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord en vervolgens opslaan. Onthoud dit wachtwoord goed, want wij als praktijk hebben hier geen inzage in.

 

(Geen zorgen, als u uw wachtwoord vergeten bent kunnen wij een nieuw wachtwoord toesturen zodat u opnieuw bovenstaande handelingen kunt uitvoeren.)

 

In de webapp kunt u vervolgens naast uw eigen gegevens, die bij ons bekend zijn, ook praktijkinformatie vinden en alle informatie rondom uw volgende afspraak. Een makkelijke check voor uw agenda!

 

Bent u vervolgens voor een controleafspraak bij ons in de praktijk geweest? Dan kunt u voortaan zelf via de webapp uw volgende controleafspraak plannen, thuis met de agenda ernaast. U hoeft zich na uw afspraak daarom niet meer te melden bij een van onze balie collega’s. Let op: Dit geldt alleen als u de volgende keer een controleafspraak mag plannen. Voor afspraken als het uitgebreide onderzoek, planbespreking, het plaatsen of verwijderen van de beugel bijvoorbeeld, geldt dat u uw afspraak bij een van onze collega’s aan de balie mag plannen. In dat geval zal u worden doorverwezen naar de balie. 

 

Komt de afspraak die u gepland heeft toch niet helemaal goed uit? Verzet deze dan zelf via de webapp. De webapp biedt dezelfde lege plekken in onze agenda aan, als onze balie collega’s. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt.

 

Heeft u uw inloggegevens bij de hand? Dan kunt u ook rechtstreeks via de webapp inloggen:

https://mijn.beugel.online

 

Mocht u verder nog vragen hebben over het gebruik van de webapp dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Neemt u hiervoor gerust telefonisch contact op via het nummer 0485-578818 of mail uw vraag naar afspraak@boxbeugel.nl.