glimlach
glimlach

Vacature: Tandartsassistent(e)

Vacature: Durf jij onze samenwerking aan?

 

Positief ingestelde Tandartsassistent(e)

Voor 24 tot 38 uur per week

 

Weet jij met jouw positiviteit de patiënten op hun gemak te stellen? Ben jij een aanpakker met ogen in het achterhoofd? Werk je graag in een divers team dat er elke dag samen voor gaat, om onze patiënten van de best mogelijke zorg te voorzien? Dan zien wij een samenwerking met jou wel zitten!

 

Functieomschrijving

Heb jij er ooit aan gedacht om als tandartsassistent(e) aan de slag te gaan in een orthodontistenpraktijk? Bij ons in de praktijk zijn diverse taken die je zelfstandig mag uitvoeren. Om te beginnen zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle materialen gedesinfecteerd zijn en elke stoel over voldoende materiaal beschikt. Jij merkt welke collega’s een extra paar handen kunnen gebruiken en helpt ze waar nodig. Daarnaast heb je ook een eigen programma waarbij je intra- en extra orale foto’s, een OPT, röntgenfoto’s en een scan van de mond maakt. We gooien je uiteraard niet in het diepe en staan met heel het team klaar om je dit tot in de puntjes te leren.

 

Wat je van ons kunt verwachten

Bij ons krijg je een mooi kijkje in de wereld van Orthodontie. Mocht je dit bevallen, dan zijn er bij ons in de praktijk altijd mogelijkheden om door te groeien tot orthodontie assistent(e). Wij denken graag in mogelijkheden en oplossingen. Naast het werken in de praktijk organiseren we zo nu en dan leuke uitjes/etentjes om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk mag je ook goede arbeidsvoorwaarden verwachten zoals 190 uur aan vakantiedagen (o.b.v. 38 uur per week), reiskosten van € 0,21 per km (als je buiten een straal van 10 km van de praktijk woont) en tijd voor tijd regelingen.

 

Wat wij van jou verwachten

Wij zouden graag oog in oog komen te staan met een energieke, behulpzame, enthousiaste doorpakker, die er samen met ons 200% voor de patiënt wil gaan. Iemand die flexibel kan zijn, waar nodig en ziet waar hij/zij op dat moment het meest kan betekenen voor de patiënt. Daarnaast is het een vereiste om in het bezit te zijn van een tandartsassistente diploma. Ben je bijna klaar met je studie tot tandartsassistente? klop dan gerust bij ons aan, we staan te popelen om je te leren kennen om te zien wat mogelijk is.

 

Solliciteer direct

Zou jij willen weten hoe het er in een orthodontiepraktijk aan toe gaat? Laat dan van je horen en reageer door een sollicitatiebrief met motivatie en je CV met foto te mailen naar om@boxbeugel.nl ter attentie van Christine Vernooij (Officemanager). Onder het genot van een kop koffie/thee ontdekken we graag samen of er van beide kanten een match is.

 

Reacties zonder motivatie en/of CV worden niet in behandeling genomen.

 

Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Akkerdistel 4

5831 PJ Boxmeer

0485-578818

www.boxbeugel.nl