prachtig
prachtig

Zomersluiting 2021

Vanaf maandag 9 augustus tot maandag 30 augustus 2021 is de praktijk gesloten in verband met de zomervakantie. Indien u een beugelongemak heeft, kijk dan op de pagina Beugel EHBO om te kijken hoe u dit kunt verhelpen.

 

Wilt u toch een afspraak maken? Tijdens de zomersluiting kunt u op dinsdag t/m donderdag tussen 09:00 en 11:30 uur bellen het praktijknummer: 0485-578 818 voor het maken van een afspraak. Op maandag en vrijdag zijn wij bereikbaar op het noodtelefoonnummer: 06-57377871.

 

De afspraken die met u gemaakt zijn en die vallen in deze zomersluiting gaan gewoon door. Heeft u dus een afspraak, dan verwachten we u op de afgesproken tijd in de praktijk. Houd daarbij de maatregelen rondom het coronavirus in acht. 

 

In verband met coronamaatregelen wordt er dus niet gebruik gemaakt van een inloopspreekuur zoals voorgaande jaren wel het geval was. Op deze manier hopen we de in- en uitloop van mensen in onze praktijk te reguleren volgens de richtlijnen van de huidige wet- en regelgeving. Maak dus altijd van te voren een afspraak door te bellen of een e-mail te sturen naar afspraak@boxbeugel.nl.

 

Indien er uitgebreide reparaties noodzakelijk zijn, zal de pijnklacht verholpen worden en zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt voor het vervolg.

 

Wilt u een afspraak verzetten? Dan kunt een e-mail sturen naar afspraak@boxbeugel.nl. Deze e-mails zullen tijdens de zomersluiting verwerkt worden, maar dit kan wellicht langer duren dan u van ons gewend bent.

 

We wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en zijn weer geopend vanaf maandag 30 augustus.