prachtig
prachtig

Kerstsluiting 2023

Alle informatie over onze kerstsluiting van maandag 25 december tot dinsdag 2 januari 2024


Heeft u vragen over uw beugel? Kijk op de pagina beugel EHBO voor antwoord op veel vragen en veel voorkomende problemen. 

 

Wilt u een afspraak maken voor een pijnklacht?
Voor pijnklachten is er op woensdag 27 december en op vrijdag 29 december een inloopspreekuur van 8:30-12:00 uur. Op deze dagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30 uur - 11:30 uur.  U kunt tussen die tijden met afspraak (dus vooraf bellen) in de praktijk komen, zodat het probleem dat u heeft verholpen kan worden.

 

Heeft u een klacht met spoed?
Alleen voor problemen die echt niet kunnen wachten zijn wij op alle werkdagen tussen 9:00 en 10:00 uur bereikbaar op 06 - 57 37 78 71 voor een telefonisch consult. Bel niet voor het maken of verzetten van een afspraak, maar alleen voor spoed. Kijk eerst of u het probleem zelf kunt verhelpen door tips op te volgen op de pagina beugel EHBO. 

 

Heeft u een andere vraag of wilt u een nieuwe afspraak maken?
Als u graag een medewerker zou spreken, dan kunt u een e-mail sturen naar afspraak@boxbeugel.nl. Onze baliemedewerkers behandelen deze e-mails op 27 en 30 december. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam van de patiënt, de geboortedatum en uw telefoonnummer waarop we u indien nodig terug kunnen bellen. 

 

Dinsdag 2 januari zijn wij weer geopend zoals u gewent bent en vanaf 09:00uur bereikbaar.           

Woensdag 3 januari zijn wij weer geopend en bereikbaar zoals u gewent bent.

 

 

We wensen u alvast mooie feestdagen en een gezond 2024.